Smitteverntiltak uke 50 og ut uke 2- 2022

💚Regjeringen innfører fra onsdag 15.12 strengere nasjonale tiltak for å begrense smitten ytterligere. Det innebærer ikke noen store endringer i det begrensende tilbudet som er frem til jul. Vi har fortsatt tilbud om samtaler og oppfølging, – men da med de rette smitteverntiltak på plass. Grupper, arrangement, aktiviteter og forebyggende arbeid avlyses inntil videre. Vi har mulighet for både video- og telefonsamtaler, og utendørs som “walk&talk” dersom det er ønskelig. Dette finner du ut av sammen med din veileder. Tiltakene gjelder frem til 12.01. Yogagruppen på Modaka har sine egne smittevernregler, så følg med med Facebookgruppen om det kommer beskjeder om endringer. Vi har gjort dette før – og nå gjør vi det igjen- Det skal nok gå 🙏💚#motovergrep#sammenfinnerviveienvidere