Traumebevisst yogatilbud på Nok.Elverum

Husk yogagruppe onsdager kl 14.00 på Modaka yogasenter. 🧘‍♀️🧘 Du kan også velge å følge timen som livestream via vår lukkede facebookgruppe. Ta kontakt med din veileder for å få tilgang. Tilbudet er gratis.

Hvorfor har vi yogatilbud på Nok.Elverum? Jo – fordi vold og seksuelle overgrep traumer som setter seg i kroppen. Noen opplever egen kropp som fremmed, egen kropp kan være veldig vanskelig å forholde seg til, mange går rundt og er svært anspente hele døgnet, og mange er redd for egne kroppslige reaksjoner. Mange forteller også om hvor utfordrende det er å kunne få slappe ordentlig av, ta vare på sin egen kropp og gå ned i turtall og lære å lytte til kroppens behov. Her kan traumebevisst yoga hjelpe til med å skape et mer vennlig forhold til sin egen kropp og kanskje kan man til og med oppleve kroppen sin som en ressurs? Yogagruppen her er tilpasset dine behov og er traumesensitiv. Nysgjerrig og vil høre mer om dette tilbudet? Kom på åpent hus onsdag 25.08 – Da har vi yoga som tema og Anette fra Modaka kommer og forteller om tilbudet og om hvordan yoga kan være til hjelp og støtte. Håper vi sees!🙏