GODT NYTTÅR!! INFORMASJON OM TILBUDET OG COVID-19 SITUASJON:

Godt nyttår! Så ble det ikke helt den starten på et nytt år som vi hadde ønsket oss. Fra i dag er det nye smittevernsregler som gjelder i to uker fremover. Som en følge av de nye reglene og anbefalingene vil senteret være fysiskt stengt frem til og med 17.01 og de ansatte har hjemmekontor. Vi møter mennesker fra mange ulike kommuner rundt oss og de ansatte bor i tilegg i hver sine ulike kommuner og vi disponerer ikke lenger lokalene i 3 etg som ga oss større plass til å holde avstand. Derfor vurderer vi dette som nødvendige tiltak. Vi oppfordrer alle til å følge de nye anbefalingene slik at denne perioden med strenge tiltak blir så kort som mulig, og vi kan møtes igjen inne på senteret. Vi er likevel tilgjengelig og har åpent på telefon 97159810 som vanlig. Vi tilbyr oppfølging og samtaler med den enkelte bruker over telefon eller videokonsultasjon i denne perioden. De som har avtaler vil bli kontaktet. Vi kommer tilbake til om Yogagruppe i morgen kan bli livestreamet, vi legger ut egen post om det på FB.Når nye råd og anbefalinger er klare vil vi gjøre en ny vurdering, så følg med på våre nettsider og FB. Imens- ha det så godt som dere kan.