Påsken og nye smittevernstiltak fra 23 mars til 12 april: 🌼🐥

Smittetallene nasjonalt er fortsatt høye, vi har større utbrudd i nabokommuner med ukjent smittevei – og påskeferien står for døra- med alt det medfører. Disse faktorene gjør at vi har kommet til en beslutning om å innføre hjemmekontor igjen en periode, for de ansatte. Dette vil i første omgang gjelde fra og med tirsdag 23 mars til og med 12 april. Både eksisterende og nye brukere kan være trygge på at de fortsatt blir fulgt opp og har et tilbud her. Du og din veileder finner sammen ut av hvordan og når. Dette gjelder da også under og etter påskehøytiden. Vi holder åpent til kl 12.00 onsdag før skjærtorsdag. Følg med på Facebook og våre nettsider for nye oppdateringer og løpende informasjon. Husk at den landsdekkende hjelpetelefonen 800 57 000 er åpen døgnet hele i påskehøytiden.

Husk:

– Hold deg hjemme hvis du er syk, har symptomer eller i karantene🤧🏠

– Har du symptomer på forkjølelse ring koronatelefonen 915 35 009, for vurdering om du bør testes☎️

– Hold avstand

– Vaske hendene godt og ofte🤲🧼

– Ha få nærkontakter❤️❤️

– Hold ut ❤️