kelly-sikkema-WIYtZU3PxsI-unsplash

INFORMASJON OM SMITTEVERN – Tredje bølge

Vi er nå inne i den “tredje bølgen” av Covid-19 pandemien og vi ser at fylker og kommuner rundt oss har høy smitte av mutert virus og derfor fått innført svært strenge tiltak. Viruset bryr seg ikke om kommunegrenser- Derfor vil vi i takt med den økende smitten rundt oss følge svært nøye med og vi tar nå “dag for dag vurdering” om hvordan vi gjør det her hos oss fremover.

Her skal både brukere og ansatte beskyttes så godt det lar seg gjøre, og vi vil bidra og gjøre vårt til at smitten ikke sprer seg. Vær derfor klar over at det på kort varsel kan innføres hjemmekontor for de ansatte og dermed oppfølging over telefon eller video for brukere av tilbudet. Følg med på våre nettsider og Facebooksider fremover. Eventuelt ta kontakt med oss på 97159810 / post@nokelverum.no om du lurer på noe om dine tilbud.